Nordhemsgatan 12

Masthuggskajen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

45 m²

Hyra

Tillträde

Mars 2024

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Nyproducerad lokal som är perfekt för föringsverksamhet! (Måste vara en icke-momsplikt verksamhet) 45 kvm med takhöjd om 5,5 m!

Välkommen till Nordhemsgatan 12!

I denna lokal om 45 kvm måste det bedrivas föreningsverksamhet/icke momspliktig verksamhet

Just nu håller flerbostadshuset Ciceron på att ta form på Masthuggskajen, där det i bottenplan kommer finnas möjlighet att etablera sin verksamhet i ett mycket bra lägen om 45 kvm. Lokalen har ett mycket bra skyltläge, med stora skyltfönster ut mot gatan. Takhöjden i lokalerna är om 5,5 meter. I lokalen kommer det även finnas RWC.

Du som hyresgäst har här möjlighet att i ett tidigt skede vara med och tillsammans med fastighetsägaren utforma en lokal som passar just din verksamhet. 

Bostäder flyttar in årsskiftet 2023/2024, och de kommersiella lokalerna kommer tillträdas tidigast mars 2024. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    45 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Mars 2024

Utförande

Byggår:

2022

Teknisk information

Takhöjd:

5,5 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Här utformas just nu Nya Masthuggskajen längst med älven, där det finns en blandning av allt, bostäder, kontor och handel.

Närservice:

Med dess närhet till Järntorget och Linné finns det här en mycket bra närservice i form av livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, tandvård, hotell, apotek, handel och mycket mer.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger knutpunkten Järntorget där ett flertal spårvagns- och busslinjer frekvent trafikerar området
Nordhemsgatan 12

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner