Drottninggatan 98

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 520 m²

Hyra

Tillträde

Q4 2023

Beskrivning

  • Kontor

Unik möjlighet att hyra en kontorslokal i Westmanska Palatset!

Nu finns möjligheten att flytta in i Westmanska Palatset! Lokalen har en rumsindelad planlösning med arbetsrum i varierande storlekar, bra mötes/konferensrum, en stor samlingsyta för t.ex. föreläsningar och event, ett stort trevligt pentry och ett flertal wc´s. Lokalen har två entréer - en från Drottninggatan 98 som leder till en välkomnade receptionsyta och den andra från Wallingatan 2 där det även finns en bemannad reception för huset Fastigheten har även en trevlig innergård som får nyttjas! I huset finner du även Westmanska Palatset - https://westmanska.se/ och dess faciliteter som: mötesrum, konferensytor, festlokaler och en mycket trevlig restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    1520 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q4 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Drottninggatan 98

Byggår:

1799

Renoveringsår:

1800

Våningsplan:

4 av 6

Dokument

Omgivning

Närservice:

I området finner du all tänkbar service som: Restauranger, caféer, shopping, apotek, gym m.m.

Kommunikationer

T-bana: T-centralen, Hötorget, Rådmansgatan, Odenplan Bussar: Flertalet busslinjer i närheten Pendeltåg: T-centralen/Odenplan
Drottninggatan 98

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB