Swedenborgsgatan 20B

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

292 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överesnkommelse.

Beskrivning

  • Kontor

Penthousekontor på översta våningsplanet uthyres i nyproduktionsskick! Kontor med öppen planlösning, bra mötesfunktioner i bästa läge på Södermalm!

Pendeltågstation och garage i byggnaden!

Fastigheten
Byggår: 1990. Ombyggnadsår: 2016. Fastigheten erbjuder ett fint serviceutbud med restaurang- och caféverksamheter, spel- och tobaksbutik med mera. Här finns även omklädningsrum med dusch och bastu gemensamt för husets hyresgäster som cyklar.

Om lokalen
Lokalen byggdes för ett fåtal år sedan och är fortfarande i princip i nyproduktionskick med ny teknisk infrastruktur (el, kyla och ventilation) och fräscha ytskikt. I husets mitt finns ett atrium och lokalen har en entrédörr direkt ut på terrassgången som vetter ut mot atriumet. Här kan man placera ut lite bord och stolar för den som vill nyttja denna yta. Lokalen har fräscha ytskikt med vitmålande väggar och grå nålfiltsmatta.

Planlösning
Lokalen har avknoppats från en större lokal och ett nytt pentry kommer att byggas här i samråd med tillträdande hyresgäst. I övrigt utgörs planlösningen till största del av ett öppet kontorslandskap men här finns även bra med mötesfunktioner bestående av ett större konferensrum som idag nyttjas för utbildning, samt några mindre mötesrum/ arbetsrum, två wc varav en med dusch, kopiator- skrivare och återvinningsrum samt två förrådsrum med fönster samt två wc.

Huset är pelarbyggt vilket innebär en flexibel planlösning ifall väggar skulle vilja tas ner.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Tillträde kan ske enligt överenskommelse, dock tidigast 1 oktober 2022. Det finns möjlighet att hyra lagerytor på -1.

Ytor

  • Total yta:

    292 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överesnkommelse.

Hyresinformation:

Kyla och värme ingår i hyran. Fastighetsskatt och 25% moms tillkommer. Kontakta lokalförmedlaren för mer info. i befintligt skick.

Utförande

Våningsplan:

6

Teknisk information

Ventilation:

närvarostyrd vent med kyld tilluft.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I huset finns garage och en plats kostar ca 2000 kr/mån + moms samt cykelgarage.

Närservice:

I närområdet finns en mängd olika restauranger att välja mellan med alla tänkbara smakinriktningar samt saluhall. Området erbjuder även massor av små mysiga butiker, systembolag och matbutiker. Här finns kort och gott all service du kan tänka dig som underlättar din vardag.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Busshållplats finns snett utanför porten där linjerna 55 (Tanto-Henrikdalsberget), 57 (Sofia-Frösundavik) och 66 (Reimersholme-Sofia) passerar. Fler busslinjer passerar inom kort gångavstånd såsom linje 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 4 (Radiohuset-Gullmarsplan) och 74 (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne med garage i huset.
Swedenborgsgatan 20B

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB