Gustaf de Lavals väg 10

Botkyrka, Tumba , Tumba
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

417 - 418 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Unik möjlighet!

Fastigheten på Gustaf de Lavals Väg 10 består av åtta byggnader, huvudsakligen kontor men också lager/industri samt skola och restaurang. Fastigheten, som är uppförd år 1960, har delvis renoverats under 2004-2005 och är i gott skick. Fastigheten ligger 5 minuters gångväg från Tumba Station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Stockholm. Med pendeltåg tar det 25 minuter till Stockholm C. Ett stenkast från fastigheter ligger även Tumba Centrum där det finns service som butiker, restauranger, bank och apotek. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor.

Övrig information

Övrigt:

Lokalens specifika adress är Hans Stahles väg 7.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 417 418

Bekvämligheter

Gym

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tumba 7:150

Våningsplan:

4

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Här får ni närheten till både naturen och centrum. Anlagda gång- och cykelvägar öppnar upp fantastiska möjligheter för lunchmotion och promenadmöten. Lite längre bort i kommunen finns fantastiska naturreservat, motions- och skidspår, sjöar och parker.

Företag i närheten:

Alfa Laval, Delaval, Botkyrka Kommun, Kunskapsskolan

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här är det enkelt att hitta parkeringsplats för besökande gäster. Det finns även möjlighet för företag att hyra ett antal egna parkeringsplatser.

Närservice:

Helt intill på promenadavstånd finns hela Tumba Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kommunikationer

Med buss och pendeltåg: Utmärkta bussförbindelser som stannar ett stenkast bort från fastigheten. Här kan man enkelt ta sigtill Tumba station, Fruängen, Rönninge, Huddinge med flera. Man kan även gå på 10 minuter till Tumba station där ytterligare bussförbindelser finns samt pendeltåget som tar er till Stockholm City på 25 minuter och Södertälje på 20 minuter. Med bil:Fastigheten är mycket lättillgänglig med bil via både Huddingevägen och Hågelbyleden.
Gustaf de Lavals väg 10

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop