Odengatan 4

Vasastan/Norrmalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

28 m²

Hyra

3 513 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Vi presenterar denna nyrenoverade lokal om 28 kvm i T-stationen Tekniska Högskolan. Idag bedrivs ett caféverksamhet med lättare tillagning i lokalen.

Beskrivning Vi presenterar denna nyrenoverade lokal om 28 kvm i T-stationen Tekniska Högskolan. Idag bedrivs ett caféverksamhet med lättare tillagning i lokalen. Stora och breda fönster bidrar till god exponering och insyn. Finns plats för en kassadisk, sittplatser, kyldisk och kaffestation. I bakreutrymmen finner ni köks- och diskstation med lagringsutrymmen. Passar perfekt för att driva ett café eller butik i denna mysiga lokal. Område Odengatan är Vasastans bästa kommersiella adress där du har all tänkbar service i omnejd och är en plats full av liv och rörelse. I krokarna har du några utav stadens bästa restauranger, krogar och caféer. Trots det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten såsom Hagaparken, Brunnsviken, Lill-Jansskogen och Vasaparken. Utmärkta kommunikationer med flera innerstadsbussar strax utanför lokalen, t-bana (Tekniska Högskolan, Odenplan, Rådmansgatan), pendeltåg (Odenplan) och Roslagsbanan. Fakta Hyra: 8 196 kr peer månad ex moms F-skatt: ingår Pris: Högstbjudande Visning: Kontakta mäklaren för mer information Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se. www.rpretail.se Retail & Properties

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 28 3 513

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3513

Odengatan 4

Om RP Retail & Properties AB

Retail & Properties arbetar med etablering, avveckling och uthyrning av retail lokaler över hela landet. Vi kan svensk detaljhandel som ingen annan. Retail & Properties är en naturlig länk mellan fastighetsägare och detaljhandlare. Vi har sedan starten etablerat och avvecklat otaliga butiker i hela Sverige och är idag en ledande aktör inom fastighets retail. Vi arbetar primärt med att överlåta detaljhandlares befintliga butikslokaler och att aktivt söka nya butiker åt företag som expanderar. Vi arbetar med både stora och små företag, internationella och lokala, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

RP Retail & Properties AB

Sköldungagatan 1

114 27 Stockholm

www.rpretail.se

Fler annonser från RP Retail & Properties AB