Warfvinges väg 33

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

344 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Här hittar du en kontorslokal i toppskick, med bara några meter till Stadshagens Tunnelbanestation.

Lokalen är en kombination av öppet kontorslandskap men också en blandning av smårum och konferensrum. Fina materialval och en bra uppdelad struktur. Lokalen andas ljus och öppenhet med bra takhöjd och lanterniner i den inre delen av lokalen som förser ytan med bra ljusinsläpp. I den främre delen finns flertalet fönster i fil som ger bra ljusinsläpp.

Ytor

  • Total yta:

    344 m2

Omgivning

Företag i närheten:

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Närservice:

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.
Warfvinges väg 33