Kungsgatan 17

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Q4 2022

Beskrivning

  • Kontor

Mycket trevlig lokal i en av Stockholms finaste fastigheter!

Nu finns möjligheten att hyra denna representativa kontorslokal på den andra våningen i en anrik och representativ byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan. Lokalen har en rumsindelad planlösning med rum i olika storlekar som lämpar sig perfekt som trevliga arbetsrum, mötes/konferensrum och ett fint pentry. Lokalen har genomgående ljusinsläpp med fönster som vetter mot Kungsgatan samt innergården. Lokalen har smakfulla och exklusiva materialval och en hög teknisk standard.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q4 2022

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 17

Våningsplan:

2

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotelkoncep, shopping, mat och kultur.

Kommunikationer

T-bana: Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan) Bussar: Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen
Kungsgatan 17

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB