Kungsgatan 17

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Q4 2022

Beskrivning

  • Kontor

Mycket trevlig lokal i en av Stockholms finaste fastigheter!

Nu finns möjligheten att hyra denna representativa kontorslokal på den andra våningen i en anrik och representativ byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan. Lokalen har en rumsindelad planlösning med rum i olika storlekar som lämpar sig perfekt som trevliga arbetsrum, mötes/konferensrum och ett fint pentry. Lokalen har genomgående ljusinsläpp med fönster som vetter mot Kungsgatan samt innergården. Lokalen har smakfulla och exklusiva materialval och en hög teknisk standard.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q4 2022

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 17

Våningsplan:

2

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotelkoncep, shopping, mat och kultur.

Kommunikationer

T-bana: Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan) Bussar: Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen
Kungsgatan 17

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB