Stortorget 8

Malmö Centum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

468 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mycket representativ kontorslokal på ett av Malmös bästa lägen!

På femte våningen i fastigheten finner man denna fantastiska pampiga kontorslokal med en härlig utsikt över Stortorget. En klassisk sekelskifteslokal på 468 kvm som är försiktigt moderniserad med karaktäristiska detaljer väl bevarade. Här finns bla vackra takmålningar, stuckaturer, några kakelugnar samt en gedigen takhöjd.

Övrig information

Övrigt:

Själva entrén och trapphuset är en pärla med specialsmidda räcken, marmortrappor och en volym som bara hittas i de stora palatsen. En mycket representativ kontorslokal med en genuin känsla som måste ses! Ventilation med komfortkyla finns installerat i lokalen. Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka en tid för en personlig visning.

Ytor

  • Total yta:

    468 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Claus Mortensen 24

Byggår:

1897

Våningsplan:

5

Planlösning:

Lokalen består av kontor och konferensrum i varierande storlek. Stort fullutrustat kök, från köket når man ut till lokalens härliga altan. Det finns 4 toaletter varav 1 med dusch.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Härifrån har man direkt närhet till butiker, restauranger och all tänkbar service. Närhet till centralstationen, allmänna kommunikationer och parkeringshus gör också att fastigheten har ett av Malmös absolut bästa lägen.

Stortorget 8