Järnvägsgatan 8

Centrum , Vaggeryd
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

959 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Central butikslokal i Vaggeryd. Lokalen har en stor yta om 959 kvm fördelat på två plan.

Lokalen har ingångar från både Järnvägsgatan och Stationsgatan. På Stationsgatan som är placerad mot Järnvägsstationen finns det en mindre parkering och inlastningsutrymme. Butikslokalen har en total yta om 959 kvm där markplan uppgår till 579 kvm och källarplan uppgår till 380 kvm. I lokalen finns det en hiss mellan planen samt två interntrappor. Takhöjden på markplan uppgår till 3,17m uk. balk och i källarplan uppgår takhöjden till 2-2.2m uk. balk.

Övrig information

Övrigt:

För mer information kontakta Anders Mårtensson.

Ytor

  • Total yta:

    959 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Butikslokalen har skyltläge mot både Järnvägsgatan och Stationsgatan. Lokalen uppgår i två plan där markplan består av butik, kontor samt viss del förråd. Källarplan består till butik, lager och personalutrymmen. Mellan planen finns det en hiss för 4 personer (400kg). In och utlastning till förråd görs smidigt via en rullport mot parkeringen på stationssidan. Lokalen är genomgående ljus där markplan har en takhöjd om 3,17m uk. balk och källarplan har en takhöjd om 2-2,2m uk. balk. Lokalen används idag som butikslokal för Beijer bygg. Till lokalen finns det även 6 parkeringsplatser.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Rullport samt vanlig entré

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av centrumbebyggelse

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kungparkering finns vid lokal

Närservice:

All tänkbar service finns i centrala Vaggeryd

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Stationsgatan och Järnvägsgatan

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss och tåg finns i ormådet.
Järnvägsgatan 8

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent