Birger Jarlsgatan 14

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Högst upp i vacker byggnad vid Stureplan. Magnifik utsikt med plats för 10 kollegor nära Humlegården. 120 kvadratmeter med dusch och pentry.

Välkommen till denna hörnlokal högst upp i detta vackra sekelskifteshus precis intill Stureplan. Med magnifik utsikt över Östermalm kan inom kort på 120 kvadratmeter bestående av kontorsrum, ett stort mötesrum, ett trevligt pentry och wc samt badrum med dusch. Lokalen är ljus med stora fönster och vackra trägolv. Här får ni plats upp till 10 kollegor som får arbeta tillsammans och möta kunder i en minst sagt inspirerande miljö. Passa på att ta plats mitt i händelsernas centrum med shopping, gym och ett myller av caféer och restauranger.  Miljöklassad sekelskiftesfastighet med attraktivt läge vid Stureplan Fastigheten är ett före detta bostadshus från början av 1900-talet som idag består av fantastiska kontorslokaler. Utanför den maffiga entrén ligger bland annat Sturegallerian, flera hotell, parkeringsgarage, bussar och tunnelbana. Kvarteren fungerar som en naturlig mötesplats både vardag som helg.  Fastigheten är sedan 2015 miljöcertifierad med LEED Silver .  Välkomna att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    120 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

684

Byggår:

1900

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen invid Nybroplan med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden, ett stenkast från Kungsträdgården och Norrmalmstorg. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. Restauranger  I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof och Eataly samt i närliggande gallerior där det finns ett stort urval av restauranger och caféer.   Shopping  När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger Mood-gallerian med flertalet kaféer, butiker och restauranger.   Träning Sats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.    Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59  Sturebadet - Beläget i Sturegallerian

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen -12 min Stockholms centralstation - 12 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara någon minut från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats
Birger Jarlsgatan 14

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan