Almungevägen 35

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 6 000 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde från våren 2024

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik etableringsmöjlighet i ett av Uppsalas bästa lägen! Lokalerna och dess läge lämpar sig utmärkt för företag som vill synas! Tillträde från 2024!

Här finns mycket goda möjligheter att i nära dialog med fastighetsägare skräddarsy och anpassa lokalen efter just er verksamhet. Fastigheten och dess läge lämpar sig utmärkt för företag som söker moderna och anpassningsbara lokaler med bästa tänkbara tillgänglighet och fantastiskt skyltläge. Direkt närhet till E4:an ger ett mycket bra anvisnings- och kommunikationsläge.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 200 4 000
Kontor 200 2 000

Ytbeskrivning

Vi bygger en högkvalitativ byggnad där ni som hyresgäst har möjlighet att erhålla en skräddarsydd lösning för era lokalbehov.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Tillträde från våren 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Danmarks Kumla 1:15

Byggår:

2023

Planlösning:

Anpassningsbara ytor med stora glaspartier för ljus och skyltläge, hög takhöjd, god teknisk standard ger sammanfattningsvis lokaler och en fastighet som skiljer sig från mängden. Vi bygger för Er!

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Närområdet kännetecknas av höga ambitioner och här har flertalet starka varumärken och företag etablerat sig, så som Norcis Wellnes, Ahlsell, Sesol, Mekonomen, Arento, Bevego m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkering på och omkring fastigheten

Skyltläge:

Byggnaden har ett fantastiskt läge i korsningen Almungevägen/Kastgatan vilket ger ett unikt skyltläge!

Vägbeskrivning:

Fastigheten är belägen bara ett stenkast från E4:an i bästa skyltläge i korsningen Almungevägen/Kastgatan. Bra anvisnings- och kommunikationsläge.

Kommunikationer

Busshållplats längs Almungevägen
Almungevägen 35

Om Tranviks Udde Fastigheter AB

Tranviks Udde Fastigheter är ett dynamiskt och personligt fastighetsbolag Där vi tillför varje fastighet engagemang, kunskap och kapital för att kunna utvecklas under rätt förutsättningar. Varje enskild fastighet förvaltas med ett personligt engagemang, och där vi aktivt arbetar tillsammans med hyresgästen för att nå en långsiktig relation. Tranviks Udde Fastigheter förvärvar och förvaltar främst kommersiella fastigheter inom lager, industri och kontor som vi kan utveckla långsiktigt under vår förvaltning.

Tranviks Udde Fastigheter AB

Grev Turegatan 30

114 38 Stockholm

www.tranviksudde.se

Fler annonser från Tranviks Udde Fastigheter AB