Stora Nygatan 42

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

85 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Vacker lokal i centralt läge med bra exponeringsmöjligheter!

I denna fastighet på bottenplan hittar man en ljus, vacker och trivsam lokal på ca 85 kvm. Det finns stora, vackra skyltfönster som släpper in ett vackert ljus och bra exponeringsmöjligheter. I entrén finns en stor lounge där man kan välkomna sina kunder. Intill entrén finner du rum i olika storlekar, perfekt för konferensrum eller behandlingsrum beroende på vad för verksamhet man har. Lokalen består också av öppna ytor för arbetsplatser samt ett pentry/fikarum för personalen. Lokalen har tillgång till en kundtoalett och personaltoalett. Det finns tillgång till vaskar/vattenpunkter i några av de olika rummen. Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    85 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MALMÖ ALTONA 23

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på ett väldigt centralt läge, bara ett stenkast från Gustaf Adolfs torg och Hansa. Med bara några minuters promenad når man Centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som sträcker sig ut i regionen. Runt omkring finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.

Närservice:

På Gustaf Adolfs torg samt gågatan finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.

Kommunikationer

Utanför lokalen finns det en busshållplats som tar dig till flera knutpunkter inom Malmö City och utanför. Med endast några minuters promenad når man antingen Centralstationen eller Triangelns tågstation.
Stora Nygatan 42

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor