Gårdstensvägen 101

Nordenhuset , Angered
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Produktionslokal om 5500 kvm med höglager

Välkommen till Gårdstensvägen 101!

En stor produktionslokal med höglager med en takhöjd på 5,5-6,5 meter. Verksamheter som lokalen skulle lämpa sig bra för är butik-, lager, eller produktionsverksamhet. Lokalen består av 5500 kvm lageryta med flertalet stora lastportar, möjlighet till rundkörning finns. Gårdsyta finns på tomten! Det finns även möjlighet att hyra tillhörande kontor om 800 kvm. 

Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information! 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    5500 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Skyltläge:

Ja

Gårdstensvägen 101

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner