Allmänningsvägen 53

Stäkets nya företagspark , Järfälla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 260 - 4 090 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Inflyttningsklara kombilokaler med skyltläge ut mot E18 och Rotebroleden! Fastigheten ligger strategiskt belägen vid Stäket rondellen och E18

Inflyttningsklara kombilokaler med skyltläge ut mot E18 och Rotebro/Stäketleden! Fastigheten ligger strategiskt belägen vid Stäket rondellen och både E18 och Rotebro/Stäketleden som ansluter till E4:an. Läget ger ett fantastiskt skyltläge ut med E18 och Rotebroleden och får ses som en Stockholms viktigaste knutpunkter. Fastigheten innehålla cirka 5 000m² uthyrningsbar yta för handel, kontor, lager, logistik och produktion och de första hyresgästerna är på väg att flytta in. Fastigheten erbjuder generösa ranger- och parkeringsytor för både besökare och personal. Flexibel konstruktion ger möjlighet till öppen eller blandad planlösning, som en hybrid. Detta innebär hyresgästerna kan få en lokal anpassad utifrån den egna verksamhetens behov. Byggnaden har 3 våningsplan och ytorna är delbara. Hiss som tar 2000 kg förbinder våningsplanen. Lokalerna kommer att vara utrustade med högkvalitativa materialval och stora glaspartier. Stort fokus ligger på den arkitektoniska kvaliteten men även miljöaspekter i form av tex laddstolpar på parkeringsplatserna. Här finns bergvärme för låga driftskostnader. Fastigheten håller säkerhetsklass 2. Lokalerna har tillgång till god elförsörjning. Lagerytorna har en takhöjd upp till ca 5,5m meter vilket kan passa för de lokaler som kan anpassas för logistikverksamhet och då i form av mindre mellan lager. Här finns väl tilltagna portar samt goda i- och urlastningsmöjligheter. Attraktivt läget med snabb access till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Närheten till både E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda - och Bromma flygplatser nås på dryga 20 minuters bilresa. Buss trafikerar området från/till pendeltågsstation. På kort avstånd nås Barkarby- och Veddesta handelsplatser med dess stora utbud av service och handel.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 260 4 090 1

Utförande

Byggår:

2022

Dokument

Allmänningsvägen 53

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter