Dockplatsen 1

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

905 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal högst upp i fastigheten med utsikt både mot hamnen och staden.

Trevlig kontorslokal högst upp i fastigheten med fri panoramautsikt både mot hamnen och staden. Det finns fem mötesrum från 4 personer till 14 personer. Ett stort öppet kök med gott om plats för både avkoppling och möten. I direkt anslutning till köket finns en trevlig balkong i söder med utsikt över småbåtshamnen. Lokalen är flexibel i sin planlösning. Lätt att anpassa efter egna önskningar.  Se vår film om Dockanområdet här

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 60-70 * Balkong: Ja * Möterum: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    905 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torrdockan 6

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns på området.

Närservice:

Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Du har också när till service som livsmedelsaffär, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel och gym.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Nära till busshållsplatser. Promenadavstånd till Malmö Centralstation. Parkeringsgarage med laddmöjligheter för elbilar finns i området
Dockplatsen 1

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB