Symmetrivägen 11

Kungsängen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Bristen på mindre logistiklokaler i Stockholm gör detta planerade projekt högintressant

Den första fasen av nybyggnation på tomten är möjlig att starta hösten 2021. Den första fasen omfattar ca 14 000 kvm markyta där det planeras en logistikbyggnad om ca 5 800 kvm (LOA) med 8 st lasthus och 2 st markportar. Byggnaden kommer bli möjlig att dela i två separata lokaler om ca 2 700 kvm (LOA) respektive ca 3 100 kvm (LOA). En modern logistikbyggnad som medger 11,8 meter fri takhöjd inomhus. Golvets bärighet planeras till minst 3 000 kg/kvm men kan uppgraderas till 5 000 kg/kvm om man som kommande hyresgäst är med tidigt i processen. Ovanför lasthusen planeras entresolvåning med plats för omklädningsrum, lunch/pentry och kontor. I anslutning till entrén till byggnaden planeras transportkontor, vilrum och WC för chaufförer. Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi vill utveckla en kommande byggnad med våra framtida hyresgäster som ser de möjligheter vi ser. Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Mats Nilsson!

Ytor

  • Total yta:

    3100 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i expansiva Brunna industrimområde där många företag har valt att etablera sig. Perfekt läge för lager, industri och logistik med närhet till E18.

Närservice:

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt läge nära E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.
Symmetrivägen 11