Katarinavägen 15

Slussen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 400 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ledig lokal om 4500 kvm i ikoniska Glashuset vid Slussen. Stockholms vackraste utsikt från kontoret med egen terrass och utmärkta kommunikationer.

I det välkända Glashuset vid Slussen finns nu chansen att förhyra kontorslokal högt upp i fastigheten med Stockholms vackraste utsikt. Här kan ni anpassa lokalen efter era behov och skapa en plats där det är lätt för era medarbetare att trivas med egen terrass ut mot Riddarfjärden och en gemensam takterrass. Lokalen på 5400 kvm är fördelad på två plan (8-9) med möjlighet till interntrappa, den går ej att dela upp. Ljusinsläppet är unikt med stora glaspartier från golv till tak i tre väderstreck Glashuset har ett utmärkt strategiskt och kommunikativt läge mitt i Slussen. Fastigheten präglas av modern arkitektur med generösa fönsterpartier och väl tilltagna takhöjder. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som önskar sitta centralt.

Ytor

  • Total yta:

    5400 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tranbodarne 12, Glashuset Slussen (Hus 870)

Våningsplan:

9

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser genomgår just nu en stor omvandling. Från trafikplats till mötesplats med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Med nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet och allt detta tillsammans med stadens vackraste utsikt. Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Närservice:

Slussen har ett rikt mat-, kultur- och serviceutbud med bl.a. Fotografiska, Södra teatern och Götgatsbacken runt hörnet. När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Mälarterrassen kallas de terrasserade restauranger som byggs ner mot vattnet mot Gamla stan med ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park. Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.
Katarinavägen 15