Holländargatan 25

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 - 109 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Lokal med A-läge i superfint skick med egen ingång direkt från gatan uthyres. Fina exponeringsmöjligheter ut mot gatan! Ingen överlåtelseavgift utgår!

Lokalen är ca 105-109 kvm (enl. ny uppmätning) beroende på om hyresvärden tillskapar ett förrådsutrymme eller ej.

Lokalarean fördelas på en välkomnande entréyta med plats för väntande besökare, ett större öppet rum, en wc, samt ett rum med pentry längst innerst i lokalen.

Hyresvärden har precis totalrenoverat lokalen.

Det kommer att bli ett helt nytt golv (som än så länge tillträdande hyresgäst kan få vara med och välja).  Lokalen har nu lokalen bredspacklas och målas upp, ett helt nytt pentry har installerats som kommer kompletteras med nu frys/kyl. Wc har byggts ut, målats och nytt klinkergolv har lagts och nytt porslin satts in. Lokalen kommer att hy samt att hyras ut i mycket fint skick.

Lokalen har öppnats upp så mycket det går och har numera en öppnare planlösning än den som ritningen visar.

Övrig information

Övrigt:

Tillträde kan ske enligt överenskommelse. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 105 109

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Prisinformation:

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Hyresinformation:

Vänligen kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Utförande

Byggår:

1898

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Direkt från gatan

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är mycket attraktivt benägen på Holländargatan som löper parallellt med Drottninggatan samt är blygsamt trafikerad av bilister. Här ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt huskroppen finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.

Närservice:

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, barer, caféer etc.

Skyltläge:

Lokalen erbjuder utmärkta exponeringsmöjligheter i fönstren ut mot gatan.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Holländargatan 25

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB