Rådalsvägen

Ilanda industriområde , Karlstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Pris

1 499 000 kr

Tillträde

Kvartal 3, 2023

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

EgenLokal är ett unikt koncept som gör att du som företagare, eller privatperson, har möjligheten att äga en lokal som en friköpt fastighet.

Varje lokal är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm.

Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Fastigheten har isolerade väggar. Väggarna består av sandwichpaneler.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett och pentry. I varje lokal finns det även en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Fiber finns förberett i det gemensamma teknikrummet.

Lokalen är i övrigt oinredd för att man som fastighetsägare själv skall kunna anpassa lokalen utifrån sina behov och användningsområden.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser.

Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin lokal tillsammans. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, avsättning till framtida planerat underhåll samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr exkl. moms per månad.

Eftersom man blir lagfaren ägare av fastigheten betalas ingen hyra.

Övrig information

Övrigt:

I grundutförandet är EgenLokals lokaler avsedda att användas som förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos berörd kommun. Vid montering av entresolplan efter tillträde skett krävs en bygganmälan till kommunen innan uppförande sker. Vid köp av entresolplan vid EgenLokal sköts bygganmälan av oss. Typ av ventilation Självdragsventilation. Vid eventuell eftermontering av mekanisk ventilation behöver anmälan till kommunen göras.

Ytor

  • Total yta:

    72 m2

Ytbeskrivning

Varje lokal är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Kvartal 3, 2023

Pris/överlåtelseavgift:

1 499 000 kr

Prisinformation:

Angiven köpeskilling är inkl moms. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms på den del som innefattar entrepenaden.

Rådalsvägen