Barnhusgatan 20

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

212 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Trevlig kontorslokal med Norra Bantorgets parkområde precis utanför dörren. Högt och fint läge! Lokalen ligger på vån 5 av 6.

Ljust och fint sekelskiftskontor om 212 kvadratmeter vid Norra Bantorget, belägen på våning 5 av 6. En representativ lokal med högt, fritt läge och vackra detaljer. Lokalen har även; -Stora fina fönster, vilka genererar ett mycket fint ljusinsläpp i lokalen -Flertalet fina kontors-och mötesrum, samtliga med härlig rymd -Balkong med härlig utsikt över Norra Bantorgsparken -Pentry Detta är en mycket härlig lokal med ett läge utöver det vanliga. Fastigheten är belägen endast några få minuters promenad från Stockholm Central, Arlanda Express etc. Perfekt för dig som har inresande kunder och/eller personal. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    212 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger på trivasam adress vid Norra Bantorget. Här har du bland annat Centralstationen och Arlanda Express på bekvämt promenadavstånd samt föertalet trevliga restauranger.

Närservice:

Stor utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Hotel Sign. Gott om träningsmöjligheter på bl.a. Centralbadet m.fl. för dig som vill träna på lunchrasten.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmaste T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.
Barnhusgatan 20

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA