Stjärnelundsvägen

Sege Företagsby , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 6 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nu presenteras chansen att etablera er verksamhet i nyproducerade industrilokaler i Arlöv/Burlöv i Sege företagsby!

På Stjärnelundsvägen i Arlöv/Burlöv erbjuds lager-, industri-, verkstads- och kontorslokaler. Här får ni möjligheten att finna den perfekta lösningen för ert företags behov. 

Ta chansen att etablera er verksamhet i nyproducerade lokaler i Arlöv/Burlöv som anpassas helt efter vad ni har för specifika behov. Ytorna uppgår till totalt 6 000 kvm där lokalerna utformas efter er verksamhet. 

Ni har möjligheten att påverka flera delar av lokalens utformning vilket inbegriper saker som storlek, takhöjd, ytfördelning mellan verkstad/lager, kontor för anställda samt personalutrymmen. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 200 6 000

Ytbeskrivning

Markområde på cirka 11 000 kvm

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Jerlströms Snickeri, Aggreko, Svevia, One Nordic Mätteknik AB

Närservice:

Malmö Burlöv Golfklubb, Segevångsbadet, Scandic Segevång, City Gross

Stjärnelundsvägen

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner