Företagsvägen 29

Arlöv , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

264 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontor med tillhörande lager på ett trevligt läge i Arlövs industriby. Lokalen kommer att fräschas upp och anpassas till nästa uthyrning.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaq Nordiq Large Cap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    264 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tågarp 16:43

Byggår:

1967

Omgivning

Omgivning/natur:

Beskrivning Ett område som är på strategiskt bra läge i direkt anslutning till både yttre och inre ringleden. Området har många mycket trevliga hyresgäster som bland annat består av småföretagare så som biltvätt och bilverkstäder. Långtradare har access till området och bensinmack hittar man rakt över gatan. Brevlådor i direkt anslutning till tomten. Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter och gångavstånd till tågstation och busshållplats.

Företagsvägen 29

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB