Västra Hindbyvägen 14

Hindby , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontorslokal med tillhörande lagerdel på trevligt område.

Trevliga ljusa kontorslokal där du kan vara med att anpassa utformningen efter vad just du eller ditt företag behöver. Lokalen kommer att fräschas upp inför kontraktsstart.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är idag noterade på Nasdaqs Largecap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta och äger fastigheter till ett värde överstigande 30 miljarder kronor. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kristiansborg 2

Planlösning:

Tre separata kontorsrum i olika storlek och två lagerutrymmen.

Omgivning

Närservice:

Butiken Ica Maxi, restaurang och Bensinstation finns på gatan.

Kommunikationer

Fastigheten ligger strax utanför de centrala delarna i Malmö och det är lätt att ta sig med buss in till stan härifrån. Kommer man med bil så är området lätt tillgängligt från bland annat Ystadvägen, E6an och inre ringvägen.
Västra Hindbyvägen 14

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB