Cederströmsgatan 4

Malmö , malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

155 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal på 155 kvadratmeter i Bulltofta med direkt närhet till rekreationsområden och h.

Välkommen till denna trevliga kontorslokal som ligger på ett naturskönt område med Bulltofta rekreationsområde precis runt knuten. Området ligger på ett lugnt område i Malmö dit man lätt kan ta sig med stadsbuss från stan. För den som kör bil så kommer man härifrån snabbt ut på både inre och yttre ringvägen. Lokalen är på 155 kvadratmeter och har för tillfället 4 kontor, konferensavdelning och kök/wc. Lokalen planeras att rustas upp i samband med att den blir uthyrd vilket ger er möjligheten att komma med önskningar om utformningen. Välkommen att ta kontakt med Annika Sjöberg vid frågor och för visning.

Övrig information

Övrigt:

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. År 1994 börsnoterades bolaget som idag finns listat på Nasdaq Nordic Large Cap-lista. Fastpartner förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta och äger fastigheter till ett värde överstigande 30 miljarder kronor. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    155 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flyggodset 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Trevligt område beläget alldeles intill Bulltofta rekreationsområde där man kan spendera lunchen i naturskön miljö.

Närservice:

I området där Kontoret ligger finns en stor Coop och butiken XXX Lutz har stor restaurang med lunch. Toftanäs och Stora Bernstorp ligger också i närheten.

Kommunikationer

Området ligger på ett strategiskt bra läge med närhet till både inre och yttre ringvägen för dig som kör bil. Kommunikationen med stads och regionbussar är bra också. Bussar som du kan ta i närheten är bland annat stadsbuss nr 6 som snabbt tar dig till centralen triangeln och Hyllie. Regionbussar till Lund och Staffanstorp finns också i närheten.
Cederströmsgatan 4

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB