Staveredsgatan 19

TROLLHÄTTAN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

173 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Fräscht kontor om 173 kvadratmeter mitt i centrala Trollhättan, beläget nära tågstationen. Lokalen har många fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. I lokalen finns det rymliga ytor för cellkontor och konferensrum. För mer information, kontakta oss!

Ytor

  • Total yta:

    173 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten Hoppet är belägen i centrala Trollhättan och har all tänkbar service runt hörnet.

Närservice:

All tänkbar service finns runt hörnet.

Kommunikationer

Riksvägarna 47, 44 och 42 samt Europaväg 45 strålar samman i Trollhättan. Busstorget och tågstation ligger på gångavstånd från fastigheten. Till Göteborg har vi cirka 45 minuters restid med tåg och bra tågförbindelser finns även mot Uddevalla, Vänersborg och Oslo/Karlstad.
Staveredsgatan 19

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder