Artillerigatan 64

Östermalm , Stockholm,
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 482 m²

Hyra

Tillträde

2023-05-01

Beskrivning

  • Kontor

Eget kontorshus i bästa läge på Östermalm.

Eget kontorshus i del av den anrika byggnaden som inrymmer bl a kungliga patent- och registreringsverket som suttit i fastigheten sedan 1921. Del av fastigheten som nu blir vakant (östra annexet) byggdes 1961 och skapar unika möjligheter att profilera ert företag med ett coolt "eget hus". Bästa läge på Östermalm med närhet till både Karlaplan T-banestation och Stadion och med många trevliga restauranger, och affärer i närheten. För dig som gillar att motionera finns SATS gym ett stenkast från fastigheten och inte alltför långt bort ligger Ladugårdsgärdet för jogging eller promenadtur på lunchrasten. Det tar ca 8 minuter att promenera till Östermalmstorg. Om behov finns av P-platser så kan vi ordna ca 7st platser i direkt anslutning till huset. Planlösningen i nuläget är mestadels öppen, luftig och mycket ljus. Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgästs behov och önskemål. Tillträdet beräknas till ca vår/sommar/höst 2023 beroende av ombyggnadsbehov hos tillträdande hyresgäst.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    1482 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-05-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Uppfinnaren 1

Byggår:

1921

Renoveringsår:

2004

Planlösning:

Mestadels öppen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Fältöversten med all tänkbar service.

Kommunikationer

T-bana Karlaplan eller Stadion.
Artillerigatan 64

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB