Lantmannagatan 7

Östra Sorgenfri , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

106 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Fin butikslokal med stora skyltfönster.

Nu finns chansen att hyra en trevlig butikslokal med stor skyltfönster. Lokalen erbjuder en härlig butiksyta med fint ljusinsläpp. Kanske vill ni öppna en blomsterbutik? Ny ventilation kommer att installeras samt uppfräschning av ytskikt kommer utföras innan tillträde. Välkomna att kontakta oss för mer information. ej lämplig för café-verksamhet, livsmedel, restaurang.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    106 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Drömmen 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Med sitt centrala läge och spännande kombination av industriellt arv och kreativa verksamheter, håller området på att utvecklas till en unik stadsdel. Utbyggnaden av de norra delarna av Sorgenfri omfattar runt 2 500 nya bostäder. De lutande husen från 1950-talet väckte stor uppmärksamhet när de byggdes. Men här finns även fint restaurerade 1930-talshus och nyare bostäder. Området präglas av en hög servicenivå – här finns flera små restauranger, affärer och skolor. När arkitektparet Fritz Jeanecke och Sten Samuelson ritade sina fyravåningshus med lutande fasader i början av 1950-talet innebar det en förvandling för hela stadsdelen. Från att under 1920-talet ha varit kvarter för fattiga stadsbor, blev Östra Sorgenfri nu ett modernt och högintressant område.

Kommunikationer

Närhet till kollektivtrafik.
Lantmannagatan 7

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB