Västerlånggatan 30-32

BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nytt kontor mitt i city?

I vår anrika fastighet kan kan vi erbjuda dig en inbjudande arbetsplats med alla bekvämligheter precis runt hörnet! Lokalen erbjuder fem rymliga kontorsrum, pausrum med pentry och två WC. En stimulerande arbetsmiljö med bra ljusinsläpp från två håll via charmiga fönster och franskbalkong. Lokalen är belägen på plan 3 och nås via det tidstypiska trapphuset eller via hissen. Kan detta vara kontoret för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i de mest attraktiva stråken av Borås centrum. Fastigheten är en butiks-, bostads- och kontorsfastighet i 6 plan, inklusive källare. Innergården är överbyggd.

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi många om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Nära promenadavstånd till både buss-och tågkommunikation. Resecentrum liksom Södra Torget ligger inom nära räckhåll. Tät buss- och tågförbindelse till Göteborg med en ungefärlig transporttid på 45-50 minuter. Med dess centrala läge har vi direkt närhet till bank, apotek, butiker, tandläkare och läkarmottagning.
Västerlånggatan 30-32

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum