Verkstadsgatan 2A

Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 282 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Bra butiksläge i Ramnäslätt!

Nu finns chansen att hyra en tilltalande butikslokal med härlig rymd och bra skyltmöjligheter i Ramnäslätt. Lokalen är fördelad på två plan som binds samman med en öppen interntrappa. På övre plan är den välkomnande butiksytan och på nedre plan finns kontor, mötesrum och personalutrymme med omklädningsrum. Butiksytan är ca 951 kvm och övrig yta är ca 331 kvm. Port finns som är 2,5 m hög och 3,0 m bred. Takhöjden i butiken är ca 3-4 meter.

Övrig information

Övrigt:

Närheten till motorvägen gör att denna industri/lagerfastighet är utmärkt lämpad för ditt företag. Att den ligger en bit utanför centrala stan minimerar eventuella störningsmoment. Gott om p-platser kring fastigheten. Nära till lunchrestaurang.

Ytor

  • Total yta:

    1282 m2

Omgivning

Kommunikationer

Busshållplats finns invid fastigheten.
Verkstadsgatan 2A

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum