Symmetrivägen 12

Kungsängen Brunna , KUNGSÄNGEN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

296 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Industri/lagerlokal med fritt gavelläge och perfekt areafördelning. Takhöjd 5,5-9,5m.

Industrilokal med fritt gavelläge och perfekt areafördelning. Takhöjd 5,5-9,5m. Två stora portar 4x4,5 m i markplan. I lokalens bakkant finns pentry, wc samt ett kontorsrum. Om fler kontorsrum önskas kan dessa tillskapas på entresolplanet. 4-platser ingår i hyran. Extra p-platser kan hyras. I lokalen finns en golvbrunn som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Modern byggnad med låga driftskostnader (bergvärme). Tillträde: Omgående Lokalen hyrs ej ut till bilverkstad eller biltvätt verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    296 m2

Utförande

Byggår:

2015

Omgivning

Omgivning/natur:

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun som är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Attraktivt läget med snabb access till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Närheten till både E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda - och Bromma flygplatser nås på ca 30 minuters bilresa. Buss trafikerar industriområdet från/till Kungsängens pendeltågsstation. I området finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Närheten till både E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda - och Bromma flygplatser nås på ca 30 minuters bilresa. Buss trafikerar industriområdet från/till Kungsängens pendeltågsstation.
Symmetrivägen 12

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter