Övägen 10

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 60 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Nu presenteras möjligheten att etablera din verksamhet i Friskis & Svettis lokaler på Ön i Limhamn! Se 360-visning för full upplevelse.

Driver du en verksamhet inom idrott, träning eller friskvård så finns nu chansen att etablera din verksamhet i lokaler hos Friskis och Svettis i Limhamn. 

Lokalerna är fördelade i tre rum på två våningsplan där rummet på nedanvåningen har en egen ingång. Samtliga rum har en fantastisk takhöjd där den unika byggnaden även bidrar till en originell karaktär. 

Ön är ett område i Limhamn som är under ständig utveckling där Friskis och Svettis är ett väletablerat gym om 2800 kvm, vilket gör det till en bra lokal att ha sin verksamhet i. I området finner du även trevliga Limhamns Småbåtshamn med dess utbud på restauranger och caféer. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 60

Ytbeskrivning

Ytorna är fördelade på två våningsplan där rummet på plan 1 utgör ca 35 kvadratmeter och rummen på plan 2 utgör ca 12 kvadratmeter vardera.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Gym
Kök/pentry
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger utanför city men i en attraktiv stadsdel i Malmö med närhet till havet och Limhamns småbåtshamn.

Företag i närheten:

Focus Neon AB, JF Marin - Volvo Penta, Sistec AB Limhamn, Yoga Life Malmö

Närservice:

Restaurang Dragörkajen, Mastio, COOP, Hamncafet, Friskis & Svettis

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss till Ön från Malmö Centralstation.
Övägen 10

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner