Birger Jarlsgatan 8

City , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

124 m²

Hyra

8 650 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme & Kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 733 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Längst ner på Birger Jarlsgatan finner du denna väl planerade kontorslokal med blandning av öppet kontorslandskap och rumsindelning.

Lokalen kommer totalrenoveras i samråd med hyresgästen innan tillträde. Effektivt planerat kontor för företaget som vill sitta så centralt som möjligt med gångavstånd till det mesta. Idéskiss för planritning finns bifogat i annonsen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 124 8 650

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

8650

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Värme & Kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 733 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Styckjunkaren 4

Byggår:

1934

Renoveringsår:

2006

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokaler som ligger inom området av Birger Jarlsgatan, Blasieholmen, Strömgatan, Vasagatan och Tegnérgatan. Mellan Stureplans folkliv och Nybrovikens båtliv. Gångavstånd till Östermalms- och Norrmalmstorg. Fastigheten är miljöcertifierad: BREEAM In-Use, Good.

Närservice:

Närhet till hela citys utbud av butiker, restauranger och övrig service.

Kommunikationer

T-bana Östermalmstorg. Flera busslinjer kan nås från Norrmalmstorg, Stureplan och Nybroplan. SL-Båt 80 samt spårvagn från Nybroplan.
Birger Jarlsgatan 8

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier