Drottninggatan 29

Inom Vallgraven , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

43 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal i ett hus med äldre charm mitt i centrala Göteborg

Välkommen till Drottninggatan 29!

Här finner du en modern kontorslokal i ett mycket fördelaktivt läge mitt i centrala Göteborg. Huset som lokalen är belägen i är byggt 1848 och har kvar den äldre charmen. Lokalen är belägen på våning 2 och har ett mycket bra ljusinsläpp till lokalen. 

Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    43 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är mitt i centrala Göteborg där det finns en stor mängd butiker och kontor. Alldeles i närheten finns även Domkyrkan.

Närservice:

Med sitt centrala läge mitt i stan, finns det här en stor närservice i form av lunch, fika, handel och mycket mer.

Kommunikationer

Ligger mitt emellan hållplatserna Kungsplatsen och Domkyrkan som kontinuerligt trafikeras av både buss- och spårvagnslinjer.
Drottninggatan 29

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner