Vasaplatsen 8

Vasastan , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

175 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lyxig kontorslokal med balkong i Vasastaden - centrala Göteborg

Välkommen till Vasaplatsen 8!

Här finner du en otrolig kontorslokal om 175 kvm i ett mycket förmånligt läge med goda kommunikationer och en mycket god närservice. Lokalen är belägen på våning 3 och har utsikt ut över Vasaplatsen. Lokalen iordningställdes 2020, och är därför i ett mycket fräsch skick. Det finns här ett inbjudande kök med en loungeyta, komfortkyla och en balkong.

Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    175 m2

Bekvämligheter

Balkong
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen i Vasastaden som är ett mycket centralt läge i centrala Göteborg, med såväl närhet till Avenyn, som park och natur där härliga lunchpromenader kan avnjutas.

Närservice:

Med sitt fördelaktiga läge har lokalen ett gott utbud med när het till ett stort antal restauranger, handels- och livsmedelsbutiker, hotell, AW och mycket mer.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer då lokalen är belägen alldeles intill hållplatsen Vasaplatsen som kontinuerligt trafikeras med ett stort utbud av olika buss- och spårvagnslinjer.
Vasaplatsen 8

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner