At focus

Flemingsberg , Huddinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 - 30 000 m²

Hyra

Tillträde

2025/2026

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Framtidens mötesplats i fokus

Mitt i centrala Flemingsberg kommer At focus växa fram. Här är du mitt i händelsernas centrum, både på kontoret och i området. Vi utvecklar Flemingsberg till södra Stockholms nya business hub. Detta gör vi tillsammans med bland annat Fabege, Huddinge kommun och Campus Flemingsberg

Området blir en modern stadsdel med 50 000 boende, 50 000 besökare och 50 000 arbetande. Hjärtat i området, intill resecentrum, blir Stockholm South Business District en viktig business hub för aktörer inom näringslivet i södra Stockholm.

Självklart har hållbarhet varit ett av Skanskas ledord vid planeringen av At focus och de uppsatta klimatmålen är höga. Ambitionen är att bli en av Stockholms mest hållbara arbetsplatser.

Materialen som används i At focus är valda utifrån deras klimatpåverkan och i så stor utsträckning som möjligt används återbrukade material. Taken på fastigheten är skapade för solceller som kan försörja byggnadens elbehov.

At focus certifieras enligt LEED guld, NollCO2 samt Well, med målet att skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 2 000 20 000
Hotell/Coliving 10 000

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Garage (varm)
Konferens
Restaurang
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

2025/2026

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Generatorn 2

Planlösning:

I At focus väljer du själv hur du vill utforma kontoret. De enskilda lokalerna är från 2 000 kvadratmeter och bjuder på öppna och rymliga ytor med härligt ljusinsläpp. Entréplanet bjuder in till en social atmosfär med restaurang, konferens och co-workingytor, ljusgård förutom flera härliga takterrasser.

Teknisk information

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Bli granne med Alfa Laval som flyttar hit med sitt kontor och innovationscenter. I Flemingsberg ligger även Campus Flemingsberg, en unik blandning av högre utbildning, forskning, kunskapsintensiva företag och sjukvård. Här utvecklas de två forsknings- miljöerna Neo och Technology and Health inom Life Science i Flemingsberg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset

Närservice:

ICA Maxi, Lidl, Medfit Gym alldeles i närheten.

Kommunikationer

Hälsa och en hållbar livsstil är viktigt för oss och sitter du i At focus ska det vara lätt att ta sig till kontoret. Tåg, spårvagn och bussar går precis utanför byggnaden och cykelparkeringar finns både inom- och utomhus. Här finns omklädningsrum med dusch och en cykelverkstad. Det går även att få tillgång till bil- och cykelpool. Här kommer det också finnas gott om garageplatser, flera med tillgång till laddplatser.
At focus