Gamla Rådstugugatan 25

Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

156 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med mycket bra läge i city

Tillfälle till er som vill vara med och utforma det moderna kontoret från början. Sätt er egen prägel! Det är du som hyresgäst som bestämmer. Vi hjälper gärna till med idéer och skisser efter era önskemål. Bilderna är visionsbilder.

Övrig information

Övrigt:

Centralt belägen fastighet mitt på Drottninggatan i hjärtat av Norrköpings härliga innerstad. Fastigheten har hiss och inrymmer kontor, butiker samt garageplatser.

Ytor

  • Total yta:

    156 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket centralt belägen fastighet mitt på Drottninggatan. I närheten finner du Stadstornet, S:t Olai kyrkan och dess park. På andra sidan Gamla Rådstugugatan finner du Strömsparken. Inom ett stenkast har du all kommersiell service man kan önska sig.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med 67 p-platser för lokal hyresgäster.

Närservice:

Mitt i city med närhet till all kommersiell service samt citys stora shoppinggallerior och stora restaurangutbud. I kvarteret bredvid finner du Knäppingsborg med småskalig handel och trevliga restauranger. Nära till P-hus i City.

Kommunikationer

Spårvagn längs med Drottninggatan. Promenadavstånd till Resecentrum samt lokaltrafikens träffpunkt Söder Tull.
Gamla Rådstugugatan 25

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum