Gamla Rådstugugatan 25

Centralt Innanför Promenaderna , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

156 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Utforska denna kontorslokal med enastående läge mitt i stadens hjärta

Ta chansen att vara med och skapa det moderna kontoret från grunden, där ni kan ge det er egen personliga touch och prägel! Som hyresgäst har ni fullständig kontroll och beslutsrätt. Vi står redo att hjälpa er med skräddarsydda idéer och skisser baserat på era önskemål. Dessutom är vi här för att stödja er med arbetsplatsstrategin, så att ni vet vad som är viktigt för medarbetare och chefer. Missa inte möjligheten för ert företag att etablera sig i denna pärla av en fastighet mitt i city, som dessutom är granne med underbara Knäppingsborg! Vänligen notera att bilderna är visionsbilder och endast avsedda att illustrera möjliga framtidsscener. Låt oss tillsammans skapa det perfekta kontoret för era behov och visioner.

Övrig information

Övrigt:

Perfekt belägen fastighet i hjärtat av Norrköpings charmiga innerstad, mitt på Drottninggatan. Här erbjuds en idealisk kombination av kontor, butiker och bekväma garageplatser. Fastigheten är utrustad med modern hiss för enkel tillgänglighet.

Ytor

  • Total yta:

    156 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Här har ni möjlighet att skapa ett kontor med en flexibel planlösning, där ni kan välja mellan helt öppna ytor, traditionella cellkontor eller en kombination av båda. Vi är självklart med er hela vägen och hjälper till att hitta den optimala lösningen för era specifika behov.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt på Drottninggatan, omgiven av några av stadens mest ikoniska platser, finner du Stadstornet och S:t Olai kyrka, som strålar med historisk charm. Intill ligger en trevlig park, perfekt för avkoppling och rekreation. På andra sidan av Gamla Rådstugugatan finns Knäppingsborg och den vackra Strömsparken, där du kan njuta av naturens lugn och vackra omgivningar. Om du vill shoppa är det bara en 2 minuters kort promenad till citybutikerna, där du kan hitta allt du behöver. Denna plats erbjuder den perfekta kombinationen av kultur, natur och bekvämlighet, vilket gör den till en idealisk plats att utforska och uppleva.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med 67 parkeringsplatser, med en hiss som tar dig direkt upp till arbetsplatsen.

Närservice:

Ett attraktiva läge mitt i stadskärnan, där ni har bekväm tillgång till alla kommersiella tjänster, stadens stora shoppinggallerior och ett omfattande utbud av restauranger. Dessutom har ni förmånen att arbeta i närheten av Knäppingsborg, ett charmigt kvarter med mysig småskalig handel och en rad trevliga restauranger.

Kommunikationer

Längs med Drottninggatan går en spårvagnslinje, vilket gör det enkelt att ta sig till Resecentrum till fots eller ta sig vidare till Söder Tull, där lokaltrafikens mötespunkt finns.
Gamla Rådstugugatan 25

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum