Baltzarsgatan 31

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

380 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljust citykontor med många möjligheter

Ljus och genomgående kontorslokal om 380 kvm mitt i City. Lokalen är möjlig att anpassa efter era behov och önskemål både vad gäller planlösning och materialval. Bilden är en illustration med förslag på möblering och/eller ombyggnad Garage i källarplan med hiss hela vägen upp till lokal samt tillgång till gemensam innergård. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    380 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Von Conow, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i fastigheten.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Baltzarsgatan 31

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder