Ymers gata 25A

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Lokal om 55 kvm ledig i Hyllie, lämplig för kontors-, café- eller butiksverksamhet. Bra exponeringsläge i bostadsområde och intill kommande park.

Denna ljusa och fräscha lokal på markplan om 55 kvm passar bra som kontor, café eller butik och har en generös takhöjd och stora fönsterpartier med mycket bra exponeringsläge och ljusinsläpp. I lokalen finns pentry med diskmaskin, mikrovågsugn och kyl. Egen entré. Stensatt förgårdsmark ingår.

Ytor

  • Total yta:

    55 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag.

Närservice:

Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger, hotell och service vid Emporia och på Svågertorp. Även närhet till Malmö Arena.

Kommunikationer

Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, både med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö. Med bil når man E20 och Inre Ringvägen på några få minuter.
Ymers gata 25A

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor