Limhamnsvägen 100

Limhamn , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

275 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Här erbjuds möjligheten att hyra en egen kontorsfastighet på en central och attraktiv adress!

På Bellevue Sjösida finns denna fastighet som nyttjas som kontor på 275 kvm med 102 kvm källare. Tomtyta på 1 400 kvm med parkeringsmöjligheter för flera bilar på uppfart och i garage. Separata kontorsrum, konferensrum och öppna ytor för ert företag samt sovrum, badrum och fullt utrustat kök. Stora fönster ger fantastiskt ljusinsläpp och utsikt. Härlig uteplats.

Ytor

  • Total yta:

    275 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gränsen 10

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban.

Närservice:

Buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att jobba i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är denna lokalen för dig!

Kommunikationer

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer.
Limhamnsvägen 100

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor