Hans Michelsensgatan 9

Malmö , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 - 895 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

På ett fantastiskt läge på Hans Michelsensgatan 9 finner du dessa kontor med underbar utsikt!

Kontorsytorna är fördelade på våning 8 och 9 i Öresundshuset med flera enskilda kontorsrum samt mötes- och konferensrum. Det finns både kök och flera fräscha toaletter på båda våningarna. 

Ett välutrustat gym endast för fastighetens hyresgäster ingår i hyran. Det finns även tillgång till en konferenslokal på bottenplan med plats för upp till 60 personer. Hyresvärden sitter i fastigheten och erbjuder snabb service till sina hyresgäster.

Det finns möjligheter att anpassa lokalerna efter verksamhetens önskemål. 

--------------------------------------------------------

Öresundshuset AB arbetar aktivt med miljöfrågor. Hänsyn tas till både det upplevda inneklimatet samt till fastighetens förbrukning, kostnader och därmed påverkan på naturen. Alldeles precis blev fastigheten Miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use där betyget ”GOOD” uppnåddes och Öresundshuset AB arbetar kontinuerligt med olika projekt för att uppnå ”VERY GOOD” samt att göra inneklimatet så bra det kan vara och kostnaderna lägre.

 

GLADARE HYRESGÄSTER – BÄTTRE KLIMAT

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 325 895

Ytbeskrivning

Våning 8: 570 kvm Våning 9: 325 kvm

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Företag i byggnaden: Nazar, Tullverket, Bygghemma Group, Colorama med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett parkeringshus som gränsar till byggnaden samt gatuparkering utanför fastigheten.

Närservice:

Hyllie Bryggeri, Kolga, Nordic Wellness, The Green Lion Inn

Skyltläge:

Mycket bra

Kommunikationer

En kort promenad från kontoret finner du Malmö Central med flera kollektiva kommunikationer i timmen, både med buss och tåg.
Hans Michelsensgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner