Nikolaigatan 3

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

332 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fin lokal med fantastiskt ljus och läge

Nu finns en unik chans till en ljus trevlig lokal– mitt i stan. Är ni företaget som vill ha det lilla extra, då har ni en unik chans till ett modernt kontor mitt i centrala Örebro.

Övrig information

Övrigt:

Unik sekelskiftesbyggnad, i nationalromantiskt stil, f.d. Post & Telegrafhuset. Fasaden är byggnadsminnesförklarad. Delvis utsikt mot Svartån och Nikolaikyrkan. I fastigheten finns kontor och en restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    332 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen har stora fönster, från golv till tak, med trevligt utsikt mot bland annat Nikolaikyrkan. Takhöjden är trevligt tilltagen. Lokalen är idag fördelad mellan både öppet landskap men även kontorsrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger granne med Nikolaikyrkan och Örebro konserthus. Precis intill finns det som ska komma att bli Örebros nya kulturkvarter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och p-platser finns för hyresgäster.

Närservice:

Hela Örebro citys serviceutbud finns strax intill.

Kommunikationer

Avstånd till absoluta centrum 150 m, lokalbussar 50 m, Örebro Resecentrum med tåg- och bussförbindelser inom 700 m. Till Örebro Airport är avståndet 13 km.
Nikolaigatan 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum