Djäknegatan 16

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

770 - 790 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Mitt i Malmö hittar ni denna kontorslokal där ni har möjlighet anpassa ett konor som stödjer era arbetssätt

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 770 790

Utförande

Byggår:

1967

Våningsplan:

5

Planlösning:

Ert nästa kontor har en lätt, luftig och behaglig känsla. LEDbelysningen i Thulehuset får rentav vila för det mesta, eftersom ljusinsläppet från de många fönstren gör sitt gedigna jobb. Ni är självklart med och påverkar när lokalerna anpassas efter er verksamhet och dess skiftande behov, med en bas av ytskikt och installationer av hög standard. I köket finner ni ett nytt Marbodal-kök och mötesrummen är omringade av högkvalitativa glaspartier. Här utformar ni er värld – från skylten på fasaden till planlösningen med den hemtrevliga samlingspunkten och arbetsstationerna som stödjer era arbetssätt. Välkommen att höra av dig för mer information eller en visning till Martina Barisic, martina@skandiafastigheter.se.

Omgivning

Omgivning/natur:

Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser för cirka 1 200 kronor/månad. Det är företaget P-Malmö som ombesörjer garagets skötsel och hantering och står för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget går hiss till kontorsvåningsplanen.

Närservice:

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.
Djäknegatan 16

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 59 miljarder kronor. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter