Hornyxegatan 4

Jägersro/Fosie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

680 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butikslokal på ett av Fosies bästa skyltlägen!

På ett av Fosies bästa skyltläge finns denna lokal som passar perfekt för butik/showroom. Lokalen ligger i korsningen mellan Agnesfridsvägen samt Ystadvägen och ligger endast ett hundratal meter ifrån Inre Ringvägen. Med stora skyltfönsterna ut mot Ystadvägen har du bra exponering, både för förbipasserande gående samt för passerande bilar. 

Lokalen har stora öppna ytor för butik, samt bra ytor med pentry och toalett för personalen. Här finns stora möjligheter att få lokalen anpassad efter din verksamhet!

På den inhägnade gården finns plats för containrar eller uppställningsyta/personalparkering.  

Utanför finns flertal parkeringsplatser för besökande kunder. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    680 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Mio, Rusta, Bilia Toyota, Office Depot och mycket mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns både kundparkering samt personalparkering på fastigheten.

Närservice:

Ica Maxi, MAX, Asian- och thai fast food är några av de restauranger som finns i närområdet. Ytterligare kan du även finna affärer såsom skopunkten, babyringen, Mekonomen och mycket mer.

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

Gångavstånd till busshållplats.
Hornyxegatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner