Backa strandgata 13

backa strandgata , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 050 m²

Hyra

Tillträde

2023-04-03

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nyproducerad lokal , totalt 1050m2

Lokalen har en preliminär utformning och kan anpassas efter hyresgästens behov. Den ligger lättillgängligt från motorvägen, E6, norr om Göteborgs centrum

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 011
Kontor 39

Ytbeskrivning

I bifogad planskiss har vi endast ritat in 39m2 kontor och en lageryta på 1011m2, kontoret kan utökas efter överenskommelse.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

5 årigt avtal med 9 månaders uppsägningstid

Tillträde:

2023-04-03. Preliminärt april 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:6

Byggår:

2023

Planlösning:

Nyproduktion så planlösningen kan anpassas efter önskemål. Kombilokal, en stor lageryta med stora portar 4X4,5m+ en anpassningsbar kontorsyta. ingång ifrån både kontor och lager. Pentry och toalett.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil. Lastbil.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på eller ta en luncpromenad.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt i förnödenheter mm ; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Tag avfart 78, Backadalsmotet, tag 2:a avfarten i rondellen. Följ Backa strandgatan och sväng höger när du närmar dig älven.

Kommunikationer

Backa Bergö är lättillgängligt med bil, lastbil och kommunala kommunikationer. Busshållplats vid importgatan och intill motorvägsmotet vid Stig Center.
Backa strandgata 13

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB