Jordkabelgatan 2

Älvsjöstaden , Älvsjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

83 m²

Hyra

3 000 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, sophantering, värme och moms. Total månadshyra exkl moms blir ca 24 100 kr. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Tillträde

2023-06-15

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Lämplig för: • Butik • Kontor/Showroom • Mottagning (momsad) Ljus och rymlig lokal med hörnläge mot huvudgatan.

Jordkabeln 1 ligger som en förlängning av redan färdigbyggda kvarter och har både bostäder och kommersiella fastigheter intill, vilket ger ett kundunderlag över hela dagen. Verksamheter som redan finns i området och som därmed inte passar är närlivs och massagemottagning. Lokalen kan inte heller bli café/restaurang.

Jordkabeln 1 består av ett punkthus som är 13 våningar högt där lokalen ligger i bottenplan, ett radhus som är tre våningar högt samt två lamellhus som är fem respektive sex våningar höga. Lokalerna får en genomtänkt grundstandard som ingår i hyran och generösa takhöjder på ca 3,45 m exkl undertak, inkl undertak och installationer ca 2,95 m. Lokalerna kommer preliminärt att kunna tillträdas i mitten av juni -23.

Lokalen på Jordkabelgatan är ljus och rymlig med hörnläge mot huvudgatan. Många stora fönster utan direkt sol ger fina exponeringsmöjligheter. En öppen butikslokal med pentry, förråd och RWC i bakkant. Lokalen försörjs av ett lokalt ventilationsagreggat vars utrymme ej räknats in i hyresgrundande area.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 83 3 000

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Minimi 3 år

Tillträde:

2023-06-15. Preliminär tidpunkt

Prisinformation:

Du hyr lokalen direkt av hyresvärden utan så kallad "nyckelpeng".

Utgångshyra kr/m2/år:

3000

Hyresinformation:

Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, sophantering, värme och moms. Total månadshyra exkl moms blir ca 24 100 kr. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jordkabeln 1

Byggår:

2022

Planlösning:

En öppen butiksyta med högt i tak och pentry, förråd samt RWC i bakkant.

Teknisk information

Takhöjd:

2,95 m

Lokalen kan nås via:

Lokal i hörnläge mot huvudgatan, i markplan med egen entré.

Ventilation:

Lokalt FTX-aggregat i lokalen

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering.

Närservice:

Älvsjöstaden belägen i området Solberga är ett större nybyggnadsprojekt som Familjebostäder och JM utvecklar tillsammans med staden. Målet är att skapa en tilltalande boendemiljö med en stadsmässig karaktär, där bostäder och verksamheter samverkar. Mixen av hyresrätter, bostadsrätter, skolor och stora arbetsplatser ger området förutsättningar för verksamheter som vill hitta nya möjligheter. Totalt tillförs ca 1800 nya bostäder, verksamhetslokaler och samhällsfastigheter som kompletterar befintlig bebyggelse i närområdet. Området ligger nära allmänna kommunikationer där färd till centrala Stockholm endast tar 10 minuter med pendeltåg. Familjebostäder har som målsättning att skapa bättre hem och bättre stad – för de människor som lever i Stockholm idag och för de stockholmare som kommer att leva här i framtiden. Vi söker dig med en verksamhet eller verksamhetsidé som kan bidra till en levande stadsmiljö och erbjuda attraktiv närservice till området. Välkommen att höra av dig!

Skyltläge:

Gott skyltläge med stora skyltfönster mot huvudgatan och lokalgata.

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Älvsjöstaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och med snabb access till E4/E20 via Älvsjövägen.
Jordkabelgatan 2