Tjärhovsgatan 21

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

205 - 6 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyproducerade lokaler med egna takterrasser.

På Tjärhovsgatan uppförs ett nytt hus i samklang med omgivningen. Helt i linje med kvarterets historia, för på samma plats stod fram till 1970 ett verkstadshus. Den nya byggnaden får sex våningsplan i gedigna och taktila material som betong, glas och furu som skapar en harmonisk atmosfär. På taket byggs en takterrass. 6500 kvm nyproducerad kommersiell yta skapas nu i Sofiahusen. Kontorsytor med ett ljusinsläpp utöver det vanliga och en takhöjd som imponerar. De naturnära materialvalen och den goda arkitekturen lämnar inte någon oberörd. God arkitektur och design är inte längre en lyx, det är en förutsättning för att vi ska må bra och prestera Här finns möjlighet att som ensam hyresgäst hyra en helt egen byggnad om ca 1 400 kvm med takterass och balkong. Eller så landar valet på en av de nybyggda takvåningarna med stora terrasser och utsikt över Saltsjön. Oavsett behov erbjuder Sofiahusens moderna kontor en hållbar arbetsplats där du och ditt företag verkligen kan känna er som hemma.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 205 6 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sandbacken Mindre 38

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2023

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stockholms tunnelbanenät byggs ut och förbinder den nordöstra delen av Södermalm med Nacka ochStockholm Central. Staden knyts ihop med hållplatsen Sofia. Inte långt därifrån ligger Sofiahusen. Fem minuters promenad bort ligger Slussenområdet som håller på att förvandlas till Stockholms hetaste mötesplats Kvarteren runt Sofiahusen är präglade av “söderkänslan” med charmiga butiker, caféer och restauranger, blandat med kontor. En nygammal, bubblande stadsdel på Söder tar form.

Närservice:

I huset planeras gym, café, cykelparkering, omklädning med dusch, fullservice utbud osv. i Närområdet finns all tänkbar service.

Kommunikationer

Tunnelbana och bussar precis utanför dörren, 5 min till slussen och 4 min till Medborgarplatsen.
Tjärhovsgatan 21