Hamngatan 13

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

284 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal för 24 kollegor mitt på Norrmalmstorg med gemensam takterrass.

Nu finns detta moderna kontor ledigt för er som vill jobba mitt i stan och samtidigt ha Djurgården nära nog för en träningsrunda eller promenad på lunchen. Med det här läget på Hamngatan 13 där bussar, tunnelbana och SL-båtar ligger alldeles intill, får ni en smidig arbetsplats högt upp i huset med härlig utsikt över Norrmalmstorg. I lokalen på 284 kvadratmeter får ni plats upp till 24 personer. Planlösningen är blandad med kontorsrum, öppet kontorslandskap och mötesrum. I det luftiga köket finns plats för många och passar bra för gemensamma luncher eller kanske ett spontant möte. Modern fastighet från 70-talet med takterrass i trendiga och centrala kvarter Byggnaden från sjuttiotalet är ombyggt på 90-talet och erbjuder husets hyresgäster en gemensam takterrass med utsikt över stan. Utanför dörren har ni Norrmalmstorg som via Biblioteksgatan för dig vidare till Stureplan med restauranger, shopping, träning och cityliv. Runt hörnet ligger Kungsträdgården som på våren badar i rosa blommor. En bit bort ligger Nybrokajen med ett flertal båtar som kan ta dig ut i Skärgården. Välkommen till ett trevligt kontor mitt i stan!

Ytor

  • Total yta:

    284 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

645

Byggår:

1979

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen vid Norrmalmstorg med närhet till Stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Ett stenkast från Kungsträdgården. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. Restauranger. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche och Friday´s. Handel och shopping. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. Granne med NK på Regeringsgatan ligger Mood Gallerian som är fylld med butiker, kaféer och restauranger. Vid korsningen Hamngatan/Regeringsgatan ökar möjligheterna för den shoppinglade med butiker såsom Victoria's Secret och XXL. Träning och hälsa Sats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C. Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59 Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1 Sturebadet - Beläget i Sturegallerian

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 8 min Citybanan och T-centralen -10 min Stockholms centralstation - 10 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Det är nära till  t-bana Östermalmstorg (röda linjen) Bussförbindelser I Norrmalmstorg avgår bussar och spårvagnar. Kort promenad till T-Centralen som trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen avgår ett flertal båtlinjer. För mer information, se www.sl.se
Hamngatan 13

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan