Kungsgatan 60

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

378 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor högst upp i fastigheten med egen terrass

Ljust kontor högst upp i fastigheten med egen terrass och hiss direkt in i lokalen. Tillträdande hyresgäst har möjlighet att anpassa i samråd med inflytt. Möjligt att ha upp emot 50 stadigvarande arbetsplatser i lokalen. 

Ytor

  • Total yta:

    378 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bryggaren 16

Byggår:

1880

Våningsplan:

4 av 5

Teknisk information

Ventilation:

11,8 kvm/arbetsplats

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Längst Kungsgatan finns allt man kan önska sig från Hotell Haymarkets välrenommerade restaurang, den urbana foodcourten K25 till stimmiga Bistro Rigoletto.

Närservice:

Två gator bort ligger Drottninggatan som har nästan två kilometer av renodlad shopping. Allt man kan önska sig finns i området. I angränsande kvarter finns även flertalet träningscenter.

Kommunikationer

5 minuters promenadavstånd till T-Centralen som är Stockholms knytpunkt för all kommunaltrafik. Här ligger även Arlanda Express.
Kungsgatan 60

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL