Säterivägen 33

Mariehäll , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 m²

Hyra

1 200 kr/m²/år. Fastighetsskatt och moms tillkommer. Total månadskostnad 15 700 + moms.

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Övrigt

Attraktivt belägen lokal i Bromma med egen ingång! Område med bra kommunikationer och närservice! Lokalen kan passa som showroom, förråd eller lager!

Lokalen är ligger belägen i husets källarvåning med och har en entré på gaveln intill restaurangen några trappsteg ner från gatan. Lokalen har ljusinsläpp via glasbetongfönster. Lokalens planlösning är huvudsakligen öppen . Takhöjden är ca 2.23 m.

Observera att det inte finns någon lastport till lokalen och att det därför inte går att rulla in pallar eller dylikt. Lokalentrén ligger intill restaurangen några trappor ner.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Ytor

  • Total yta:

    148 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Utgångshyra kr/m2/år:

1200

Hyresinformation:

Fastighetsskatt och moms tillkommer. Total månadskostnad 15 700 + moms.

Utförande

Byggår:

1938

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett idylliskt område med vackra kringliggande sekelskiftsvillor samt bostäder, kontors- och industribyggnader längs efter Mariehällsvägen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

En parkering finns utanför och det kan eventuellt vara möjligt att hyra en fast parkeringsplats eller ställa sig i kö för att få hyra. Kostnad för dessa ca 650 kr/månad exkl. moms.

Närservice:

Fastigheten är belägen intill Mariehällstorget med gym (Puls & Träning), ICA Nära, kemtvätt och restauranger. En indisk restaurang finns i huset och Bromma Blocks nås inom gångavstånd med all service du kan tänka dig. Det är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum med ett gediget serviceutbud.

Kommunikationer

Busshållplats Mariehälls kyrka ca 180 m från fastigheten där linje 112 (Alvik - Sundby - Spånga stn) och 113 (Blackebergs gård - Sundbyberg - Solna centrum) passerar. Här har man promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flygplats. Lokalen är även lättillgänglig för bilburna.
Säterivägen 33

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB