Birger Jarlsgatan 57

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 021 - 2 506 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ett helt eget våningsplan i Spårvagnshallarna!

Välkommen till ett större kontor samlat på ett helt eget våningsplan med ljusinsläpp ifrån alla fyra väderstreck. Kontoret har en utmärkt kombination av öppna ytor, konferensrum i olika storlekar och stora sociala ytor som bidrar till gemenskap. I fastigheten finns även varmgarage med hiss upp till kontoret. Läget är mycket eftertraktat med endast några minuters promenad till City, Stureplan och Odenplan. Med en kortare promenad ner längs Birger Jarlsgatan tar du dig till Stureplans mittpunkt och Östermalmstorg. Inom nära räckhåll finns Humlegården, gym, caféer och flertalet välkända restauranger.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 2 021 2 506

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5 av 8

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I ett attraktivt område med direkt närhet till pulserande Stureplan ligger denna fastighet omgiven av flertalet restauranger och butiker.

Närservice:

I fastigheten finns även tillgång till delat arbetsutrymme i den gemensamma atriumgården. Lunch och middagsrestaurang, juice- och salladsbar, konferensanläggning, SATS gym, bilservice samt låsbart cykelförråd och omklädningsrum med duschmöjligheter. Området i övrigt bjuder på all tänkbar service.

Kommunikationer

Gångavstånd till närmsta tunnelbanestation, Rådmansgatan (grön linje), samt Tekniska Högskolan (röd linje). Busshållsplats direkt utanför entrén.
Birger Jarlsgatan 57

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder